WordPress meetup Eindhoven


Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen.
We beginnen het jaar met een klapper, Jolanda Damsma van de Killer Content Academy vertelt ons hoe we met Killer Content meer klanten kunnen aantrekken, inclusief praktische tips!
NA de pauze neemt Sander Geraedts het stokje over. Sander is een student Software Engineering aan de Fontys Hogeschool ICT. Tijdens seizoen 2017-2018 was hij de PR Director van Quidditch Nederland. 0 volgers en dat wil je anders,hoe pak je dat aan? Sander helpt ons op weg.

Volle avond vol praktische informatie die direct toepasbaar is.

Programma:

19.00 Inloop
19.15 Introductie
19.15 Jolanda Damsma van Killer Content Academy.
Overal om je heen hoor je dat je online aanwezig en zichtbaar moet zijn. Dus je hebt een mooie website maar je bezoekersaantallen zijn teleurstellend. Jij kunt jouw ideale klant helpen met hun probleem, maar zij moeten dat wél weten! HOE zorg je er nu voor dat jouw online inspanningen meer leads opleveren? HOE bereik je jouw ideale klant? Hoeveel content moet je maken? Wat is Killer Content? En hoe zet je dat goed in?
Uitermate geschikt voor website-eigenaren die in minder tijd en met meer gemak klanten wil aantrekken.
20:00 korte pauze
20.15 Sander Geraedts
Iedereen weet dat je een social media aanwezigheid nodig hebt, zeker als je voornamelijk online werkt. kan je veel makkelijker Met veel volgers kun je producten of services verkopen, heb je meer verkeer op je website en wek je een betrouwbaardere indruk. Maar hoe pak je dat aan als je bij 0 moet beginnen?
21.00 afsluiting.

We zijn te gast bij Ideeënlab in ruimte 2.46.
Tijdens de inloop staat er iemand beneden om de deur open te doen. Is er niemand? Kies dan op het bellenpaneel Wendie (De Liefdesdokter). Ideeënlab vindt je op de 2e verdieping, links van de trap. Ideeënlab is gevestigd in Plan B (https://www.plan-b.nl/). In dit voormalige Philips gebouw vinden creatieve ondernemers ruimte om hun bedrijf te groeien en te ontwikkelen.

Wij zorgen voor koffie thee en water. Een bijdrage in de kosten stellen we op prijs.

We zien je daar!
Puck, Evelien en Wendie

Details
Date:

januari 28

Time:

07:00 pm – 09:00 pm

Click to Register: https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Eindhoven/events/257156203/
Organizer

WordPress Meetup Eindhoven

Website: https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Eindhoven/
Venue

Plan-B (formerly Philips Semiconductors)

Hurkestraat 19 5652 AH

Eindhoven, NL


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *